Hoe kan U ons helpen dit goede doel in ere te houden ?

We zijn een nonprofit-organisatie, en willen graag onze jongeren blijven helpen.

Dit gaat met onvoorziene posten gepaard en wij zijn daarom altijd blij dat er mensen zijn die ons goede werk financieel willen ondersteunen.

Wij mogen een tegemoetkoming in de kosten vragen d.m.v. donaties, sponsor-gelden en subsidies.

Elke bijdrage is meegenomen hoe klein het bedrag ook is, U helpt er een goed doel mee.

Elk bedrag is welkom, als donateur, als sponsor, als vriend dat maakt ons niet uit.

Wij hebben geen salaris afdrachten en onnodige posten, alles komt ten goede van deze jongeren.

U kan d.m.v  de door u gekozen bank link on line doneren via uw eigen bankrekening, makkelijk en veilig.

Staat uw bank er niet bij,

doneer dan via Uw eigen bank on line door onze gegevens te noteren en op een later tijdstip geld over te maken naar de RDS.

Vragen over giften? Of wilt U om advies vragen en ons daarbij d.m.v een donatie  steunen die wij dan schenken aan onze jongeren?

Voor vragen mail ons. Of bel ons.

Vragen over schenkingen, jaarlijks donatieplan met belastingvoordeel  vraag het Notaris Broekmans

On line donatie / on line donation:

ING               Rabobank              ABN/Amro

ABN/AMRO

IBAN:NL35ABNA0478556705

t.n.v. Roger Dions Stichting

RSIN nr. 819191930

KvK Eindhoven nr. 17155120

U doneert aan een SBBI stichting wij zijn niet belastingplichtig en werken op nonprofit  basis.

RSIN  819191930

Je kan geven zonder lief te hebben,  maar je kan nooit liefhebben zonder te geven ......

RRDS-stichting ©2003-2017  copyrightprotected by RDS