RDS-stichting ©2003-2019  copyrightprotected by RDS

Onze Commissie van Aanbeveling:

Wegens de Avg wetgeving die  in mei 2018  van kracht is geworden, vermelden wij niet meer online de namen van onze commisieleden, zij steunen ongepubliceerd onze stichting vanaf het prille begin van oprichting, het betreft mensen met een verantwoordelijke functie in onze maatschappij.

Zij steunen en adviseren ons waar nodig, en wij zijn hen allen  zeer erkentelijk voor hun vrijwillige diensten in de Commissie van Aanbeveling.

Het betreft een aantal advocaten, een notaris,  voormalig Hoofd- politiecommisaris en nog andere die hun functie liever geheim houden online.

Wij respecteren hun privacy en acquisitie hierop is niet toegestaan.

Vrijwilligerswerk moet beschermd worden,

vandaar dat we ook werken met een minimaal aantal gegevens op de website om onze mensen te beschermen tegen kwaadwillenden.

Dit geldt  voor onze deelnemers, bestuursleden, vrijwilligers, deelnemers en commissieleden.

We hebben meer commissieleden, maar deze mensen willen liever niet vernoemd staan op onze website, wegens privé-omstandigheden.

Wij respecteren hun privacy....en zijn dankbaar voor hun kostbare tijd en inzet.

Archief.
Nieuwsblog.