RDS-stichting ©2003-2021   copyrightprotected by RDS

Onze activiteiten:

Onze activiteiten bestaan enkel nog uit online-activiteiten.

Alleen RDS-members krijgen toegang tot de web sites van de groepen, clans, guilds, forums en chat-channels met het benodigde pass woord.

Alleen members hebben toegang tot onze forums, sites en chatprogramma's !!!!!

(Een member gaat akkoord met de regels na aanmelding via mail en laat alleen aan ons persoonlijk weten in het mailform wie hij is en van waaruit hij

inlogd op onze eigen servers).

Jouw membership informatie wordt nooit aan derden doorgespeeld, of voor reclame doeleinden of onderzoeken misbruikt.

Het voordeel van onze  internetactiviteiten is dat je kind dit vanuit thuis kan beleven en dus niet de straat op hoeft en zo toch contact heeft met zijn vriendjes of vriendinnetjes online d.m.v.  ons eigen chatprogramma en forum( veiliger dan facebook).

Via onze forums  kun je veilig deelnemen aan onze eigen sociale media, die we voortdurend monitoren op veiligheid, taalgebruik en loop je veel minder risico’s.

Online praten we dan met elkaar over huiswerk, maatschappelijke items, fun, maar ook intieme problemen kun je veilig met ons bespreken in het staff-kanaal zonder dat iemand ons stoort of afluistert.

Wij vragen niet veel, we vragen alleen  eerlijkheid en respect.

We groeien samen op in een gezellig team, waarin we respect, daadkracht  en samenwerking, heel belangrijk vinden.

Respect

Daadkracht